Hodnocení blogu: sdulinka.blog.cz

24. října 2012 v 20:00 | Terka M. |  Hodnocení blogů
  • Protože se mi za delší dobu nakromadilo mnoho hodnocení a stále přibývají další, rozhodla jsem se, že se do nich konečně pustím :) Já vím, trvalo mi to dlouho..
  • Nevadí, nyní ohodnotím blog Adulinky (sdulinka.blog.cz), doufám, že se bude líbit :)
  • Najdete ho po rozkliknutí celého článku.

***
  1. 94 %
  2. Mám pomalejší počítač a na tvém blogu se mi to malinko sekalo.. pak jsem si přečetla pár tvých článků z deníčku a nelíbilo se mi jak si za každou větou psala nějakého smajlíka..
  3. Zlepšila bych styl vsazování smajlíků na menší počet, aby to nějak vypadalo (neruš je úplně, jen je omez), jinak co se týče článků bych asi nic nezlepšila, styl máš dobrý a píšeš povětšinou bez chyb, alespoň jsem měla pocit.
  4. 1-
  5. Nemám co dodat.
Snad se hodnocení líbilo :)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Kristýna Kaderová Kristýna Kaderová | E-mail | Web | 25. října 2012 v 13:09 | Reagovat

Pěkné hodnocení

2 Adulinka Adulinka | E-mail | Web | 25. října 2012 v 19:05 | Reagovat

:D Tak tohle je pěkná souhra náhod.. :) Už ani nevím že bych se zapisovala.. :D Ale na cizím blogu si psala koment a já si otevřela tvůj blog a najedou vidim tohle, a jen si říkám: Jako fakt?! :D
Pak jsem zjistila že to je pro mě.. ;) Díky moc.. A ty smajlíci, snažim se psát bez nich, jenže to mi potom přijde moc takový neveselý.. ;)

3 Terka Terka | E-mail | Web | 25. října 2012 v 19:09 | Reagovat

[2]: Vůbec není zač :) já jsem ti ještě chtěla napsat na blog, ať o tom víš, ale včera už jsem to nějak nestihla..

4 detske-sny detske-sny | 25. října 2012 v 21:29 | Reagovat

ano kreslila

5 anonym anonym | 26. října 2012 v 20:51 | Reagovat

Když právě začínáš číst tohle nepřestávej nebo se ti stane něco špatného. Jmenuji se Daisy, je mi 7let mám blond vlasy a děsivé oči. Nemám nos a uši jsem mrtvá. Pokud tohle nepošleš 15 lidem zjevim se dnes večer u tvé postele s nožem a zabiju tě. Tohle neni vtip! Něco dobrého se ti stane v 15:22 -někdo ti zavolá nebo k tobě promluví a řekne MILUJI TĚ!!! P.S.: NEPORUŠ TO... Sorry, že ti to posílam. Posílam to ze strachu. Ne o sebe, ale o své blízké. Tento dopis pochází z Venezuely byl vyslán, aby změnil tvůj život a udělal tě šťastnější. Pošli tento dopis 20 lidem do 96 hodin. Změny se dočkáš do 5 dnů. Alena Kovaříková, která to poslala 22 lidem, v losovani vyhrála automobil. Erik Pražák, který tomuto dopisu neuveřil do 5 dnu dostal rakovinu a to je pravda!fakt PS:!

6 miluju-liceni-celebrity miluju-liceni-celebrity | Web | 24. listopadu 2012 v 17:58 | Reagovat

uděláš mi také hodnocení???

7 Terka Terka | E-mail | Web | 24. listopadu 2012 v 18:03 | Reagovat

[6]: Já mám momentálně hodně přihlášek na hodnocení, ale nevím, kdy se do nich pustím.. když tak se zapiš do horního vol. boxu, kde mám položku 'Kdo chce ohodnotit blog?', ať na to nezapomenu :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.