Hodnocení blogu damselcheetah.blog.cz

2. května 2012 v 20:28 | Terka M. |  Hodnocení blogů
  • Blogerka se přihlásila 23. dubna, tudíž taky nedávno a omlouvám se, že mi to tak trvalo.;)
  • Její blog je - damselcheetah.blog.cz

***
  1. 97% (Vzhledem k tomu, že máš celkem nový blog.. kdyby byl starší, dávám míň)
  2. Zdá se mi, že to máš na blogu strašně nepřehledně a ani se mi moc nelíbí ten design.. vzhled se časem spraví, si nováček.. chápu to. Nebo nepřehledně, to ani ne.. něco mi na tom zkrátka nesedí...
  3. Zkus zlepšit ten design, zkus ho někde objednat (třebas), změň styl tvého psaní (přece jen ti je 15, tak by to mělo mít nějakou úroveň), nějak to zkus polepšit.;)
  4. 1-
  5. +Nechceš spřátelit?+
PS. Tak se snad se ti hodnocení líbilo.:))
***
Mějte se!
Zdraví Terka M.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa


Komentáře

1 damselcheetah damselcheetah | Web | 2. května 2012 v 20:37 | Reagovat

Děkuju :))

2 damselcheetah damselcheetah | Web | 2. května 2012 v 20:59 | Reagovat

btw. ráda bych se spřátelila, ale děsí mě kolik povinností bych musela dělat.. Ne, že by mě nebavilo číst články ostatních, ale nemám toliko času ;)

3 Sára Sára | Web | 3. května 2012 v 14:24 | Reagovat

pěkné hodnocení

4 Kate Kate | Web | 3. května 2012 v 16:52 | Reagovat

Tak to si dovedu představit =) v knihovně to jde =)

5 Kate Kate | Web | 3. května 2012 v 16:53 | Reagovat

No bát se nemusíš pokud nejsi z Roudnice =D =) Ale jako to s přáteli pak hodně zamrzí =(

6 Kate Kate | Web | 3. května 2012 v 16:56 | Reagovat

omlouvám se že píšu tolikrát =D jo hrubky to já nějak neřeším protože na čestiinu nejsem expert ale díky za upozornění =) a ráda hlásnu =)

7 Vany Vany | 14. července 2012 v 14:11 | Reagovat

Nějak jsem našla tvůj blog a rovnou mě to přesměrovalo na toto hodnocení..
Neznám tě, nechci tě urážet, ale píšeš, že je ti sedmnáct let a kritizuješ blogy - na tom není nic špatného, ale v této kritice jsi napsala, že se ti nelíbí design blogu té dívky. Podívala jsem se tedy k ní na blog a rozhodně se mi její design líbí mnohokrát víc než ten tvůj - je ti sedmnáct a napohled toto není blog 17ti leté dívky. Zkrátka-něco mi na tom nesedí- ..
Píšeš, že damselcheetach (nebo jak se ten blog jmenuje) má nepřehledný blog. Rozhodně je přehlednější než ten tvůj. Máš zvláštně zpřeházené odkazy, rubriky apod. Nevyznám se v tom.
A že ta dívka nepíše jako patnáctiletá? Sakra holka, co bys chtěla?! Píše suprově! Občas mi tvoje články přijdou na stejné úrovni jako má ona. Takže pro mě super a pro tebe - pod úroveň patnáctileté dívky..

8 Terka Terka | Web | 16. července 2012 v 19:49 | Reagovat

[7]: On ten design je ten začátečnický a neřekla jsem jsem, že se mi blog nelíbí, ale něco mi na něm chybělo. Nevím jestli sis všimla, že to hodnocení bylo psáno v květnu (a zdá se, že si z toho vzala celkem ponaučení) že jsem ji ohodnotila celkem slušně..
Co se týče mého designu... já designy neumím a o tom už jsem tu párkrát i mluvila (jsem si vědoma toho, že si tu poprvé) a není pro mě zase tak důležitý vzhled, protože raději píšu příběhy.:)
A ještě taková drobnost, když si tu poprvé jak sis dokázala přečíst všechny články? Bez urážky :-P
Prostě, tak jsem se unáhlila, ale nechci psát nějaké hodnocení pro nic za nic aniž bych uvedla důvody. V tomhle jsme celkem upřímná a povím na rovinu pravdu. Jasné, že se její články můžou mnoha lidem líbit, ale chtěla jsem pomoct a jak jsem se teďka znovu podívala, je to daleko lepší než před tím ;) vzhled stejný, ale s čerty, no.. myslím, že se hodně zlepšila a taky obdrží od ostatních blogerů daleko více komentářů než v době kdy jsem hodnocení psala.

9 Vany Vany | 17. července 2012 v 21:37 | Reagovat

[8]: Jistěže se dá brát v potaz, že hodnocení je staré...
Články jsem nepřečetla všechny, ale přečetla jsem jich dost na to, abych si udělala obrázek o tom, jakým stylem píšeš :)
Když najdu nějaký blog, strávim na něm tak aspoň hodinu než něco napíšu :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.